Corvinus Ásványvíz Kft. - Corvinus Ásványvíz

Termékeink

Kapcsolat

RÓLUNK

Tevékenységeink

2007. év óta áll csapatunk ügyfeleink rendelkezésére minőségi szolgáltatással és prémium kategóriás termékekkel.

2010. év végétől, a növekvő igények kiszolgálásához az országos hálózat kiépítése és a minőségi szolgáltatás megtartása érdekében, a cégcsoporton belül külön gazdasági szervezet alakult CORVINUS ÁSVÁNYVÍZ Kft. néven, mely  kizárólag minőségi italautomata szolgáltatással és 19 literes ballonos, többek között világ szinten is elismert ásványvíz termékek forgalmazásával foglalkozik.

2011. év elején újabb visszajelzések alapján már PET palackos termékeket (ásványvíz, rostos levek, üdítőitalok) is szállítunk, kedvező áron, hogy partnereink számára teljes körű szolgáltatást nyújtsunk.

Ha találkozóira, megbeszéléseire, konferenciáira a ballonos vizek mellett üveges vagy palackos vizekre és üdítőkre is szüksége van, mi teljes körű kiszolgálást biztosítunk.

2012-ben világszinten is elismert ballonos termékeink körét kibővítettük saját márkás termékünkkel, a CORVINUS 8,3 pH lúgos vízzel, ami természetes forrásból származik és egyedül álló módon nemcsak a szomjat oltja, hanem fogyasztásával csökkenthető a szervezet elsavasodása.

/A szervezet elsavasodása nagyrészt a helytelen táplálkozási szokásoknak köszönhető. Egyes élelmiszereink lúgosítanak, de sajnálatos módon majdnem minden, a szokásos értelemben vett finom falat savasítja testünket. Ha a savasító élelmiszereink mellett elegendő bázikus hatású élelmiszert és lúgos vizet fogyasztunk, sokat tehetünk az egészségünk érdekében./

2016-ban a CORVINUS ÁSVÁNYVÍZ Kft. megkezdte saját kitermelésű és palackozású ballonos ásványvizének forgalmazását, melynek az ARADI AQUA ásványvíz nevet adtuk.

A társaságunk által fúratott, beüzemelt, engedélyeztetett és bevizsgáltatott ásványvizünk a prémium ásványvíz kategória kritériumainak megfelelő ásványi anyag beltartalommal bír. A vásárlóink által tőlünk megszokott magas színvonalú, többszörösen ellenőrzött termékkezelési metódusnak köszönhetően egy kiváló minőségű és árú termékkel tudjuk bővíteni forgalmazott termékeink körét. A saját gyártású termék piacra lépésétől rendelhető, összes oldott ásványianyag tartalma 502 mg/l, azaz egy tökéletes minőségű ásványvízzel álltunk elő.

Központi telephelyünk  Debrecenben, a Babarózsa utcán található közvetlenül az AVE Ásványvíz Gyártó Kft. mellett van. Ennek az ad jelentőséget, hogy cégünk a kizárólagos magyarországi forgalmazója az AVE 19 literes, ballonos ásványvíznek.  

Emellett  Budapesten is működtetünk egy modern, zárt, minden műszaki és egészségügyi előírásnak megfelelő logisztikai központot. Telephelyünk teljesen burkolt, a csarnokban található raktár, géptisztító egység és irodák.

Cégfilozófiánk

Cégünket folyamatosan fejlesztjük és eredményeinket  képzett, szolgálatkész dolgozóink fáradhatatlan munkájának is köszönhetjük.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink megelégedése mellett, szintén megelégedett és állandó munkatársak képviseljék a CORVINUS ÁSVÁNYVÍZ Kft.-t a hét minden napján, Magyarország egész területén.

Büszkék vagyunk arra, hogy partnereink elismeréssel szólnak  prémium kategóriás termékeinkről és rugalmas, ügyfélbarát szolgáltatásainkról.

Üzletpolitikánk lényege, hogy partnereink felé szolgáltatásainkat mindig a legmagasabb színvonalon lássuk el. Ezt természetesen  folyamatosan igyekszünk teljesíteni, hiszen számunkra nagyon fontos a megelégedett partnerek visszaigazolása.

A CORVINUS ÁSVÁNYVÍZ Kft. Magyarországon azon kevés társaságok egyike, amely ballonos ásványvízre államilag kiírt közbeszerzési pályázaton többször is nyerni tudott, megfelelvén a nagyon magas és többrétű minőségi követelményeknek.

Társaságunk kezdetektől fogva fenn van a Nemzeti Adó- és Vámhivatal által vezetett köztartozásmentes adózók adatbázisában, mely a www.nav.gov.hu weboldalon is leellenőrizhető.

Referenciáink:

Több állami és multinacionális vállalat megbízott bennünket megrendeléseik teljesítésére, költségvetési szervek hivatalos beszállítójává is váltunk, pl./a teljesség igénye nélkül/: 

Ibiden Hungary Kft. ,Hungrana Kft. , Magyar Honvédség, Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum, Budapesti Közlekedési Vállalat, stb.

Magánszemélyek felé:

Ha sokszor elgondolkodott már azon, hogy milyen nagy segítség lenne, ha nem kellene minden héten több liter ásványvizet hazacipelni, ha építkezik, vagy jól jönne a családi összejövetelekre egy hideg és meleg vizes vízadagoló automata, akkor keressen minket elérhetőségeinken, szívesen állunk az Ön rendelkezésére.

Környezetvédelmi hitvallásunk

Egy felelősen gondolkodó sikeres cég nem hagyhatja figyelmen kívül saját tevékenységének a környezetre gyakorolt hatását.

Ha egy cég vagy egy magánszemély ballonos ásványvíz mellett dönt, akkor nem kell lemondania a kiváló minőségű ásványvízről, ugyanakkor a gép és a ballonok cseréjének segítségével elkerülheti rengeteg kisebb méretű műanyag palack kidobását.

ballonos ásványvíz adagoló berendezések használata kényelmes, és környezetvédelmi szempontból is előnyös. 19 liter ballonos víz = 12,66 darab másfél literes pillepalackos kiszerelésű víznek felel meg.
Az ásványvizes ballonokat újratöltjük, később újrahasznosításra kerülnek és ismét új ballonok készülnek belőlük.

A ballonos kiszerelésű ásványvíz tehát egyszerre környezettudatos magatartást tanúsít és egyben környezetkímélő megoldás!

 Kényelmes, mert mi házhoz szállítjuk,
• Praktikus, mert folyamatosan rendelkezésre áll a hideg és meleg víz,
• Környezetbarát, mert visszaváltható a ballon és kevésbé terheli a környezetet, mint a másfél literes kiszerelés.